Kb. mennyi pénz van ösztöndíjban? Hány éves kortól lehet jelentkezni rá?
Sziasztok! Ösztöndíjra szeretnék majd jelentkezni. Főleg azért, mert külföldön néztem ki egy egyetemet és hát nagyon drága... És nem tudom, hogy mennyit kapok ha egyáltalán sikerül szereznem ösztöndíjat. Másik kérdés:
Hány éves kortól lehet rá jelentkezni? Már 9.-től is?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Sajnos hirtelen nem tudom. Nem nagyon ismerem őket hiszen még nem vagyok abba a korban és hát nem tudom, hogy melyiket vehetem fel. :(
Ezért megszeretném kérdeni akkor: Milyenek vannak?
Főleg úgy hogy nem tudom hány éves kortól lehet jelentkezni rá.
Bocsánat tényleg nem tudom :'D
Felsőoktatási ösztöndíj a Bursa Hungarica, szociális helyzeted alapján ítélik meg.
Havonta folyósítják egy évben 10 hónapon át, maximum 3 évig. Egy évben ez olyan 70-100 ezer forintot jelent.
Abban nem vagyok biztos, hogy külföldi tanulmányok esetén is igényelhető-e.
Milyen külföldi egyetemet néztél ki?
Erre a kérdésre így nem lehet válaszolni, főleg úgy, hogy mi lesz 6 év múlva. Minden országban és egyetemen más-más ösztöndíjprogramok vannak. Én személy szerint nem tudok olyan magyar ösztöndíjról, amire kimondottan külföldön tanuló magyarok pályázhatnának.
Ez volt az első találat arra, hogy "Chinese scholarships for Hungarians"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!