Külföldön tanulás, emberi áron?
Figyelt kérdés
Szeretnék külföldön cserediák lenni, utánna néztem de ezek az összegek nem megengedhetők a családom számára, nincs valami kedvezmény/ösztöndíj/ilyesmi?2018. máj. 23. 19:17
1/3 anonim válasza:
Nem tudom melyik orszag erdekelne, de USAban az a diakcsere programok nagy uzleti vallalkozas. A kozvetito cegek abbol elnek, hogy keresnek egy beefogado csaladot es egy tandij mentes iskolat. Kapnak egy bizonyos szamu tanuloi vizumot. A ceg ahol en dolgoztam evi 200 vizumot tudott biztositani. De mindezt neked kell fizetni, tehat ne szamits arra hogy valami kedvezmenyt kapsz. Ez ugy mukodik USAban, lehet hogy Europan belul maskeppen megy
2/3 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy egyetemista vagy pedig középiskolás vagy. Ha utóbbi akkor sajnos el kell szomorítsalak, de nem igazán van erre lehetőség manapság. Nagyon kevés olyan hely van, ahol ösztöndíjat adnak azért mert kimész cserediáknak. Esetleg olyan programok vannak ahol te kimész, viszont cserébe jön is majd valaki mikor itthon leszel. Ugyebár akkor ti fogtok felelni a családoddal az adott személyért, +1 fő a háznál stb. Egyéb lehetőségként pedig lehet levelezni kiszemelt középiskolákkal és infót lekérni a lehetőségekről. Soha se tudhatod, hogy valaki épp nem akar ingyen cserediákot befogadni.
3/3 anonim válasza:
Anglia?
Mindenki tud egyetemre járni ha meg igényli a diákhitelt, ami szinte kockázatmentes és nagyon biztonságos. Ráadásul el is évül, ami azt jelenti hogy a hitel kérelmezők 70%-a gyakorlatilag vissza se fizeti...
EU-s polgároknak még megadjám. Viszont hogy a brexit után mi lesz, nem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!