Külföldön szeretnék továbbtanulni, de csak olyanokat támogatnak, akik életükben először járnak egyetemre, viszont én már jártam itthon két félévet. Ezt valahogy 'semmissé' lehet tenni?
Kik támogatnak "olyanokat"?
Talán tőlük kellene megkérdezni, kit és miért támogatnak...
Akik az Eu-ban laknak + 'first-time undergraduate student'
Gondoltam màr arra is, hogyha a mostani egyetememnek kifizetném a tandíjat a két félévre. Bár valószínű így sem lenne lehetséges.:/
#3 Azt nem azokra értik, akiknek ez lenne az első diplomájuk?
Azt hiszem az UK-ban például így van, hogy az első diplomát lehet full-time-ban csinálni diákhitellel. Lehet az íreknél is hasonló.
Szerintem, ha nem mondod el, hogy jártál két félévet egyetemre, akkor sosem fogják megtudni hivatalosan. Egy barátommal egy holland egyetemen közölték az irodában, hogy inkább ne vigyék be a rendszerbe, hogy a felvételi óta megszerzett egy magyar mester diplomát is, mert csak az első diploma olcsóbb és nehogy bezavarjon az állami támogatásba. Ha te nem küldöd el a dokumentumokat, akkor egy diplomáról se fognak tudni külföldön, nemhogy 2 félévről.
Persze a legtisztább, ha írsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!