Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Külföldön milyen továbbtanulás...

Külföldön milyen továbbtanulási lehetőségek vannak amik állatokkal kapcsolatosak?

Figyelt kérdés

Leginkább az állatorvosi érdekel. Külföldön is annyira nehéz bejutni az állatorvosira mint itt magyarországon?

Illetve utólag is le lehet érettségizni bioszból és kémiából?

Jelenleg egyiket se tanulom sajnos mert nem tartozik a jelenlegi szakomhoz és itt kaptam egy ötletet hogy hagyjak ki egy évet érettségi és felvételi között és abban az 1 évben feltudnék készülni emelt szintre bioszból kémiából. Ez így megvalósítható vagy teljesen engedjem el?

2020. ápr. 29. 09:02
 1/6 Elizabetke ***** válasza:

Az a legjobb,ha megkérdezed az állatorvosotokat.

Nem fogja rossz néven venni,sőt lehet még örülni is fog neki,hogy tőle kérdezed meg!

Szurkolok!😉

Tudok tanácsolni egy nagyon jó állatorvost!

Ha érdekel írj privát üzenetet!🙂

2020. ápr. 29. 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
En kulfoldon tanulok,igaz fogorvosnak, ide nehezebb volt bekerulni, mint hazai egyetemekre,de attol fugg keletebbre vagy nyugatabbra venned e az iranyt.
2020. ápr. 29. 09:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Hiába kérdezem az állatorvosunkat ha ő Magyarországon tanult.

Az irány mindegy merre mennék a lényeg hogy állatorvos lehessek. Nagyon szeretnék az lenni vagy valami állatokkal kapcsolatos szakmát szeretnék.

Viszont a jegyeim alapján nem vagyok kitűnő és ugye nem tanulok bioszt és kémiát. Nem tudom mit kezdjek mert neten nem találok semmi infót nagyon hogy milyen lehetőségeim vannak.

És azt hallottam nagyon nehéz bekerülni az magyar állatorvosi egyetemre ezért szeretnék külföldön akkor de egyre inkább úgylátom nincs esélyem állatorvosnak tanulni.

2020. ápr. 29. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézz egyetemeket a kiszemelt országodba. Nézd meg a követelményeket, kutakodj sok minden fennt van a neten. Őszintén nem szeretek bunkó lenni de ha ennyi önállóság nincs benned mégis hogy akarsz küldöldön tanulni.
2020. ápr. 30. 16:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Nincs kiszemelt ország.

Önnálónak önálló vagyok csak gyér angol tudással ilyen témában elég nehéz kutakodni.

Pontosan azt se tudom mit keresek mert nem tudom angolul hogy vannak bizonyos szakok.

Illetve egy egy szak mit takar.

Ezt még magyarul is nehéz volt kikutatni hogy mi a szöszt takar a turizmus szak? Mit fogok tanulni? Mert semmi infót nem találtam róla. Hát akkor angolul meg aztán végképp nem megy.

És elvagyom keseredve mert ebben senki se tud nagyon segíteni nekem. Mert a rokonság egyáltalán nem beszél semmilyen külföldi nyelvet.

2020. ápr. 30. 18:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Magyar érettségi átszámításáról vannak infók a neten, az adott országban minek számít. Megnézed egy egyetem ponthatárát, és kapsz egy képet róla. De azért jó nyelvtudással is kell rendelkezned, ha az alapon felül a szaknyelvet is meg akarod érteni és tanulni. Az állatorvosi magyarul is nehéz, egy másik nyelv meg extra terhet jelentene. Biosz-kémia emelt sem annyira egyszerű, ahogy kimondja az ember “1 év alatt lazán meglesz az csak valahogy”. De azért 1 év teljes felkészüléssel megírható.
2020. máj. 28. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!