Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Angliában au pair-kedéssel...

Angliában au pair-kedéssel mennyit lehet keresni? ( megközelítőleg)

Figyelt kérdés
Akár személyes tapasztalatokat, vagy hozzátok közel álló személyek történeteit is várom. Középiskola után szeretnék kimenni Angliába, kb. 1 évig szeretnék pénzt gyűjteni a tandíjra, plusz nyelvgyakorlásként. Szeretem nagyon a gyerekeket. Mennyit keresnék, 1 év gyűjtögetés fedezne legalább 1 tanévet? Köszönöm.
2010. júl. 26. 04:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, ez biztató! igazából nem is a gyűjtögetés a legfontosabb, a nyelvgyakorlás, a kultúra megismerése, ismerősök szerzése, az angliai élet élvezése :D csak annyi pénz kéne legalább, hogy miután lejár a munkaidőm, legalább ház bérlésre legyen pénzem, ételre és ilyesmik :) anyuék is biztos küldenek majd a tandíjra :)
2010. júl. 26. 17:41
 12/14 anonim ***** válasza:

14:36-os vagyok.

A nyelvsuli tényleg nem kötelező, de ha a család felajánlja, hogy fizeti, mindenképp élj vele, nemcsak a tanulás miatt, hanem barátok szerzése végett is hasznos.

Környező országokból is simán mehetsz később Angliába, persze tény, hogy onnan a legegyszerűbb.

Én Luxemburgban és Belgiumban voltam au pair, előbbi helyen 400, utóbbi helyen 450 eurot kerestem havonta. Brüsszelben nagyon jók az au pair fizetések a sok EU-tisztviselő család miatt, akik az EU-s országokból költöznek át és nincs akire bízzák a gyerekeket. Én angol családnál laktam, és nagyon sok barátnőm szintén, tehát ott is elég lehet az angol, de tény, hogy egyszerűbb, ha az utcán is angol szót hallasz mindig. Csak a fizetések viszonylatában írtam, hogy máshol többet kereshetsz, de ha elsősorban Anglia a cél, és nem a sok pénz, akkor mindenképp ott keress családot.

2010. júl. 26. 17:48
 13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ :) nem a pénz miatt csinálnám, azt majd a tanulás utáni rendes munkával kell megkeresni, úgy gondolom. csak kell egy kis alap, tényleg 1 max 2 havi lakásbérlésre. annyit meg 1, esetleg 2 év alatt össze lehet kaparni.
2010. júl. 26. 17:55
 14/14 A kérdező kommentje:
a sulira én is csak úgy mennék, ha a család fizetné, mert az tényleg plusz tudás, plusz ismerkedési lehetőség. szeretnék majd barátokat találni.
2010. júl. 26. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!