Angliában au pair-kedéssel mennyit lehet keresni? ( megközelítőleg)
14:36-os vagyok.
A nyelvsuli tényleg nem kötelező, de ha a család felajánlja, hogy fizeti, mindenképp élj vele, nemcsak a tanulás miatt, hanem barátok szerzése végett is hasznos.
Környező országokból is simán mehetsz később Angliába, persze tény, hogy onnan a legegyszerűbb.
Én Luxemburgban és Belgiumban voltam au pair, előbbi helyen 400, utóbbi helyen 450 eurot kerestem havonta. Brüsszelben nagyon jók az au pair fizetések a sok EU-tisztviselő család miatt, akik az EU-s országokból költöznek át és nincs akire bízzák a gyerekeket. Én angol családnál laktam, és nagyon sok barátnőm szintén, tehát ott is elég lehet az angol, de tény, hogy egyszerűbb, ha az utcán is angol szót hallasz mindig. Csak a fizetések viszonylatában írtam, hogy máshol többet kereshetsz, de ha elsősorban Anglia a cél, és nem a sok pénz, akkor mindenképp ott keress családot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!