Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Az Egyesült Államok egyetemei...

Az Egyesült Államok egyetemei a legjobbak a világon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 17:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Én az angolokra szavazok.
2010. júl. 25. 17:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez nem eldönthető, hogy melyik a legjobb egyetem. AZ USAban nagyon jó egyetemek vannak, és sok pénzt fordítanak ott a kutatásokra is.

De egy angol Oxford, Cambridge vagy egy francia École Polytechnique se kutya, most hasonlítsd össze őket, ha tudod.

2010. júl. 25. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem sem lehet ezt így eldönteni. Tényleg magas szintű a felsőoktatás az USA-ban, főleg a nevesebb egyetemeken. De Európában is vannak hasonlóan magas színvonalú egyetemek. Mondjuk az tény, hogy egy állásinterjúnál elég jól fest az önéletrajzban, ha harvardi diplomád van, mert annak a nevét szinte mindenki ismeri a világon.
2010. júl. 25. 18:15
 4/11 anonim válasza:
25%
Ugye tisztában vagytok azzal, hogy a SOTE, a DOTE képzi a világ legjobb orvosait? Vannak, akik képesek megtanulni még magyarul is, hogy nem éppen olcsó képzésben részesüljenek. Mindenkit pozitív "sokként" fog érni a hír: még a Harvard vagy Sorbonne is gizda az ELTE-hez és a többi nagy egyetemhez képest, vagy akár egy erősebb főiskolákhoz!!! Ne majmoljuk a yenkiket és oxfordi kiskutyáikat...
2010. aug. 1. 09:52
 5/11 tibo61 válasza:

Még annyival egészíteném ki az előző választ, hogy nézd meg hány Nobel díjast adtak a világnak a magyar egyetemek.

Remélem hogy nem folytatódik a magyar oktatás további tönkretétele "EU harmonizáció" címén, és akkor erre a kérdésre továbbra is nem lesz a válasz.

2010. aug. 1. 10:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Az itt tanuló külföldi orvostanhallgatóknak nem azért kell Magyarország, mert olyan sokat tudnak a sikereket elért honfitársainkról, hanem mert nekik - a többi országhoz képest - nagyon olcsó a mi tandíjunk.
2010. aug. 1. 13:39
 7/11 anonim ***** válasza:

a magyar orvosképzés kiemelkedő európában! ezen nincs értelme vitatkozni.

és lehet h amerika egyetemei jók.. de mégis ottvan a legtöbb idióta.. :/

2010. aug. 1. 21:25
 8/11 A kérdező kommentje:
jó, de senki sem mondta, hogy én orvos akarnék lenni:D
2010. aug. 2. 05:35
 9/11 anonim ***** válasza:

"amcsi egyetemek jók mégis ott van a legtöbb idióta" OMFG

MI A KAPCSOLAT? SEMMI. Vannak idióták meg vannak tök mások akiknek közük van az egyetemhez. Ez most olyan hogy pesten vannak egyetemek mégis sok a rusnya cigány... semmi köze egymáshoz a kettőnek.

2010. aug. 4. 12:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene altalnositani, hogy hol mennyi idiota van, mert ezzel az erovel ugyanugy vannak okos es buta emberek mindenhol. En azt gondolom, hogy ez a kerdes nem igazan relevans, mert az szamit, hogy az ott tanulo diak mit hoz ki magabol. Lehet egy egyetem jo nevu, ha adott tanulo nem jut sehova, mert az van, hogy a Harvardra, Yale-re sem a legjobbak kellenek, hanem a leggazdagabbak csemetei. A ketto nem ugyanaz. Pl. van egy ismerosom, akinek a szulei nagyon tehetosek. Betettek ot egy jo egyetemre Bostonban, mar vegzett, de csak teng-leng. Egy felelossegteljesebb es szorgalmasabb diak siman lekorozi egy noname egyetemmel. Nem ez szamit, hanem, hogy mit hozol ki magadbol.
2010. aug. 7. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!