Minden amerikai egyetemre jellemző a korlátozott hiányzások és késések száma (3)? Van olyan, ahol nem veszik szigorúan a bejárást?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 11:11
1/5 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket sosem értettem: Még be sem kerültél sehova és már azon tanakodsz, hogyan lehet minél kevésbé bejárni. Mi lenne, ha valahova elmégy tanulni, akkor ott tényleg tanulnál.
Egyébként a kérdésedre nem tudom a választ, csak felháborít ez a hozzáállás.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha nem tudod, akkor minek válaszoltál? Nem csak lógni lehet és otthon tespedni, ha nem jársz be minden órára! Na te meg ezt tanuld meg!
2010. júl. 22. 11:30
3/5 anonim válasza:
Jah, Valakinek melózni is kell a suli mellett hogy eltartsa magát mega tandíjat becsengesse, mert nem mindenkinek pakolja oda apuci a lóvét..
4/5 anonim válasza:
Igen, komolyan veszik, sőt, még szigorúbbak, mint nálunk.
Ha két tanegységet is a hiányzások miatt nem teljesítesz, akkor megszűnik a hallgatói jogviszonyod.
Késni egyáltalán nem szabad. Aki akár egyszer is elkésik az óráról, az nem kap jegyet.
5/5 anonim válasza:
Én is úgy csináltam végig az egyetemet nappalin, hogy dolgoztam mellette. Ha kellett, éjszaka. Nem kell ilyen tapló módon leugatni a másikat.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!