Van valaki, aki osztrák orvosi egyetemre jár? Mesélne róla?
teszt van, meg felsőfokú nyelvi teszt is van. Emellett 1. év után van valami nagy vizsga, amin nagy a szórás.
+ a külföldi jelentkezők közt akadnak szép számmal németek, akik lecsúsztak otthon.
Meg Bécs drága város szerintem, nem diákváros (kollégium sincs úgy kifejezetten). De ha tudsz annyira németül és nem akadály a pénz, akkor hajrá. De ha már külföld, én angolszász területet (Anglia, Skócia esetleg Írország) céloznék meg. Bár a magyar orvosik színvonalával sincs probléma.
Igen azt már több ismerősömtől is hallottam, hogy sok a német.
Hát ha úgy alakul, hogy valakivel közösen egy lakást tudnék bérelni Bécs külkerületei egyikében akkor még megoldható lenne, de másképp tényleg nagyon nagyon húzós, főleg úgy, hogy mivel rettentően nehéz alapból az orvosi plusz még németül is van, így dolgozni sem tudnék szerintem...
Német kéttannyelvű gimibe járok, szóval elméletileg a német nem kéne, hogy problémát okozzon, de majd meglátom, hogy hova jutok érettségiig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!