Tudtok Londonban vagy a közelében, valami jó középiskolát?
Figyelt kérdés
Kislányomat szeretném Londonba tanítatni. Nyilván olyanra gondolok ami magyar, mármint nem az angol az alap nyelv. Tud angolul, meg is van az alapfokúja, de akkor sem szeretném olyan iskolába iratni, ahol CSAK ANGOLUL beszélnek.2019. szept. 26. 13:03
1/1 anonim válasza:
Elég nagy baj az. Ha dolgoznia kell neki, akkor is keresel neki egy magyar céget, ahol mindenki magyar?
Énis Angliába jártam iskolába, High School-tól kezdve egyetemig, és még ha fizettek is volna, akkor se mentem volna magyar iskolába. Szerencsére nem volt hely a magyar suliban, és máshova irattak be. Pár "újmagyar" így is járt oda ahova én. Senkivel nem volt gond, még a pakikkal sem, de velük igen. Mindent megtettek, hogy szőrnyűvé tegyék mindennapjaim.
Bocsi, de nem ajánlok magyar iskolát. Ha lehet, olyan helyet keress ahova egyetlen egy magyarajkú sem jár.
A kislányod akkor jár a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!