Szaprofita kérdése:
Olyan középiskolát keresnék Budapesten, amin van Biológia szak, és van a közelében kollégium?
Figyelt kérdés
2015. okt. 21. 19:22
1/3 anonim válasza:
Sajnos a kollĂŠgiumrĂłl nem tudok nyilatkozni, de jĂł pĂŠldĂĄul a KĹbnyai Szent LĂĄszlĂł gimnĂĄzium biolĂłgia kĂŠmia szaka. Tudom, hogy csak a biolĂłgiĂĄt kĂŠrdezted, de hidd el a kettĹ ismeretanyagĂĄbĂłl egyĂźtt jĂĄr. Ăn ott vĂŠgeztem ĂŠs az osztĂĄlyom kb. 2/3 ada orvosin, ĂĄllatorvosin, elte biolĂłgiĂĄn ĂŠs biomĂŠrnĂśkin van most egyetemen. A megkĂśzelĂtĂŠs jĂł elĂŠg sok irĂĄnybĂłl, ha esetleg a vĂĄrosban kicsit arrĂŠbb talĂĄlnĂĄl kollĂŠgiumot ne vegye el a kedved.
2/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, de nem tudom értelmezni, kissé zavaros. Ha esetleg le tudná írni valahogy érthetően...
De a választ és a fáradozást köszönöm!!!
2015. nov. 1. 10:32
3/3 anonim válasza:
Deák téri Evangélikus Gimnázium, van kollégiuma is. Biológia- kémia tagozatot is indítanak. Mondjuk ez egy erős iskola (legutóbbi országos lista 12. helyezettje)
Ha nagyon jó tanuló vagy, még erősebb iskolára vágysz, akkor az Apáczai. Van kollégiumuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!