SZTE-BTK Szegedi Tudományegyetem pszichológia szak, vélemény?
Sziasztok! Arról már sokat hallottam, hogy az ELTE nagyon rossz, és igazából Szeged nekem, mint város szimpatikus, de érdekelne azok véleménye, akik tényleg ott is tanulnak, hogy milyen a város, meg az iskola, a kar, meg a szak. Nehéz bejutni kollégiumba? A tanárok milyenek? Még a mesterképzésen nem gondolkodtam, de tudom, hogy többet szeretnék gyakorlatozni, mint kutatni.
Remélem érthetően fogalmaztam. Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia! :)
Én pszichológiára jártam, leírom neked, mit tapasztaltam.
A város 10/10, imádom (itt temessenek el :D), közlekedés szuper, diákélet mennyei. A suli maga tetszett, bár a BTK épület egy Roxfort az első héten :D És a szak... először lelkesen belevetettem magam, húú de jó lesz, aztán koppantam :) a tanárok többsége fiatal volt, tegeződtünk, ami sokkal lazábbnak tűnt, mint a gimiben. Az anatómia és a kísérleti és általános pszichó rögtön elszállt nálam, ahogy beültem rájuk :D szót nem értettem. Lényeg a lényeg, én besokalltam és megléptem erről a szakról, eleve nem is érdekelt, csak "valahova menni kellett", túlságosan sok az orvosi szöveg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!