Melyik kollégiumot ajánljátok a Pannon E. -en?
Én is most leszek gólya a PE-n, azt mondják, a Hotel Magister a legtisztább, legkulturáltabb kollégium, hotelként is működik. Viszont hátrány, hogy itt állítólag a közösségi élet egyenlő a nullával. Ha közösségi életre vágysz, általában a Központi Kollégiumot ajánlják.
A többiről nem tudok nyilatkozni, illetve erről a két koleszról is csak hallottam. Azért remélem tudtam segíteni! :)
Egyébként milyen szakra vettek fel? :)
Anglisztikára. :)
Gólyatáborban találkozunk! :D
(Persze, csak ha jössz. :) )
Harsányi koli szakkollégium, így ha olyan szakot tanulsz/olyan karon vagy, ami érintett ezzel a kolival, akkor kapsz egy levelet tőlük, mely egy egyfajta meghívónak is megfelel, hogy oda menj :)
Anglisztika, pacsi :D
Nem voltam tagja, másik koliban voltam.
DE, akik ismerőseim ott vannak, mindenki meg van elégedve vele, mert akik oda bekerülnek, mindenki ismeri a másikat, ergo könnyebben kötsz barátságot, mely tartós marad :) és mivel egy szakról/karról vagytok, bőven tudtok egymásnak segíteni, ami egyetemed nagyon hasznos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!