Verseny amivel kijuthatok külföldre?
Figyelt kérdés
Szoktak lenni nemzetközi versenyek,azokra gondolok hogy melyikek lennének2019. aug. 29. 22:41
1/6 anonim válasza:
Ha ezt a kerdest itt es igy kell feltenned, biztosan nem fogsz olyan versenyre eljutni itthon sem, amivel kulfoldre mehetsz...
2/6 A kérdező kommentje:
Elnézést hogy már álmos voltam,és nincs tapasztalatom a versenyzésben ugyanis tánc versenyen kívül nem voltam sehol :)
2019. aug. 29. 23:42
3/6 anonim válasza:
Akkor tanulmányi vagy sport verseny erdekel?
4/6 A kérdező kommentje:
Tanulmányi inkább ,elfelejtettem erre kit3rni,bocsánat
2019. aug. 30. 00:36
5/6 anonim válasza:
Szerintem menj el kickboxolni. Nem kell jónak legyél. Minden sarkon találni hét európa meg magyar bajnokot, szóval nem nehéz kitűnni. Pár ismerősöm is havonta járnak külföldre meccsekre.
6/6 hosszúhajú válasza:
vegyél egy gyönyörű állatot ( azt nem tudom mit ) és valami állatszépségverseny, vannak macska, kutya... biztos van még ezer más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!