Ha külföldre megyek tanulni hogyan illeszkedjek be?
Az MSc-t fogom kint végezni. Viszont teljesen egyedül megyek ki.
Hogyan lehet barátkozni kint? Sajnos a BSc alatt itthon sem tudtam igazi barátot(kat) szerezni.
Hollandia.
Igen, kolis leszek.
A kicsinyeskedő magyarokhoz viszonyítva bármelyik toleránsabb ország polgáraival jobban ki lehet jönni.
A lényeg, hogy kezdeményezz: csak azért, mert szépen mosolyogsz a sarokban, nem jelenti azt, hogy maguktól el kezdenek érdeklődni irántad az emberek. Ha pedig valaki nem él azzal a lehetőséggel, hogy jobban megismerjen, ne érdekeljen, mindig lesznek ilyenek.
A lényeg, hogy ne add fel.
4/6 Dániában vagyok msc-n, "egyedül" jötzem ki és szinte csak dánokkal haverkodom. Baromira nem zárkózottak :D csak olyan a természetük amit sokan félreértenek...
Am, legtöbb egyetemen van buddy program. Meg nyárvégi és ősz eleji programokban legyél aktív azt kész, nem nagy ördöngősség. De ha bezárkózol akkor egyedül találhatod magad; vagy beklikkesedsz a többi magyarral, ami szvsz rosszabb mint az egyedüllét, mivel azzal kizárod a környezeted
Have fun
Írj rám privátban.
Most sokat tandezem, én is fejleszteni akarom a haverkodós skilljeimet... Hmmm.. szóval szerintem fogok majd tudni adni pár hasznos tippet az ismerkedés terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!