Van iden potfelveteli a MOGYE Marosvasarhelyi Orvostudomanyi egyetemen?
hogy legyen mit kérdezned. Valószínű h a kerdező se tud románul.
Amúgy meg normális eljárásban VAN magyar nyelven úgyhogy KUSS.
Én úgy tudom, hogy teszt van. Van valami könyv, amit ők adnak ki és a tesztkérdések abból vannak. Kb. olyan, mint a régi rendszer érettségije.
Elméletileg könnyű, de állítólag vastag az a könyv és sok feladatnál több helyes válasz van és nincs odaírva, hogy hány (feleletválasztós a teszt). Kémiából és bioszból is ilyen, de azt hiszem, elég csak az egyiket megcsinálni és el lehet dönteni, hogy melyiket akarod. Ez számít javában, az érettségi kb. 10%-ban.
Nem tudom már, hogy hol olvastam, de google-ból tuti megtalálod az egyetem honlapját (lehet, hogy már leszedték, mert nem aktuális vagy nem tudom).
mostanra már biztos tudod, hogy hová mész, de azért válaszolok, hátha másnak kérdéses lenne a dolog:
1. akármilyen érettségi bizonyítvány jó, ezt úgy értem hogy semmit nem számít, hogy van emelt biosz és kemia érettségid. akár... etikából is lehetne az 5. érettségid, senkit nem érdekel
3. a teszt valóban rácsteszt, de nem olyan leányálom, mint ahogy itt előadták egyesek... mivel nagyon sokan szeretnének bekerülni, mostanra brutál nehéz lett a teszt: egy vaskos könyvet kell konkrétan szóról szóra bevágni, kell tudni összefüggésekben gondolkodni... plusz rengeteg GYAKORLÁS régebbi tesztekből, mert nagyon szívatós... 1 vagy 2 választási lehetőséges kérdések vannak, nincs megadva hol lehet 1 és hol 2, és reszpontot nem adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!