Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulás külföldön » Van iden potfelveteli a MOGYE...

Van iden potfelveteli a MOGYE Marosvasarhelyi Orvostudomanyi egyetemen?

Figyelt kérdés
Ha igen hanyadikan? Es mennyire nehez bekerulni? Nekem egy emelt szintu biologia erettsegim van, es eddig halasztani terveztem hogy megcsinaljam az emelt kemiat is de jokat hallottam errol az egyetemrol. Annyit tudok hogy ott meg kell irni egy racstesztet. Ha tudtok valamit rola megkoszonnem ha irnatok infokat. Koszonom elore is. :)

2019. aug. 4. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Igen van, itt tudsz olvasni pontosan róla:

[link]

2019. aug. 13. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:
magyarul nincs?
2019. aug. 23. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Nincs, ha nem tudsz románul minek akarsz ide jönni ?
2019. aug. 23. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:

hogy legyen mit kérdezned. Valószínű h a kerdező se tud románul.

Amúgy meg normális eljárásban VAN magyar nyelven úgyhogy KUSS.

2019. aug. 23. 12:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Es esetleg azt tudjatok hogy biologia es kemia erettsegi is kell? Egy emelt biologiam van es most emelt kemiara keszulok.
2019. szept. 12. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy teszt van. Van valami könyv, amit ők adnak ki és a tesztkérdések abból vannak. Kb. olyan, mint a régi rendszer érettségije.

Elméletileg könnyű, de állítólag vastag az a könyv és sok feladatnál több helyes válasz van és nincs odaírva, hogy hány (feleletválasztós a teszt). Kémiából és bioszból is ilyen, de azt hiszem, elég csak az egyiket megcsinálni és el lehet dönteni, hogy melyiket akarod. Ez számít javában, az érettségi kb. 10%-ban.

Nem tudom már, hogy hol olvastam, de google-ból tuti megtalálod az egyetem honlapját (lehet, hogy már leszedték, mert nem aktuális vagy nem tudom).

2019. szept. 13. 16:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt:) igen ezt en is olvastam, csak egyik ismerosom azt mondta hogy kemiabol meg biologiabol is kell erettsegi. Es nekem csak egy emelt biologiam van:/
2019. szept. 14. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:

mostanra már biztos tudod, hogy hová mész, de azért válaszolok, hátha másnak kérdéses lenne a dolog:

1. akármilyen érettségi bizonyítvány jó, ezt úgy értem hogy semmit nem számít, hogy van emelt biosz és kemia érettségid. akár... etikából is lehetne az 5. érettségid, senkit nem érdekel

3. a teszt valóban rácsteszt, de nem olyan leányálom, mint ahogy itt előadták egyesek... mivel nagyon sokan szeretnének bekerülni, mostanra brutál nehéz lett a teszt: egy vaskos könyvet kell konkrétan szóról szóra bevágni, kell tudni összefüggésekben gondolkodni... plusz rengeteg GYAKORLÁS régebbi tesztekből, mert nagyon szívatós... 1 vagy 2 választási lehetőséges kérdések vannak, nincs megadva hol lehet 1 és hol 2, és reszpontot nem adnak.

2020. ápr. 11. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!