Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jövőre szeretnék jelentkezni...

Jövőre szeretnék jelentkezni a BME építészmérnöki karára, akkor melyik rajz előkészítőtt válasszam, a BME saját rajz előkészítőjét vagy a rajzelőkészítő.hu-n meghirdetett?

Figyelt kérdés
Mindkettőrőll nagyon sok jót halottam és őszintén nekem a Zsolti bácsi kicsit jobban is tetszik, van valakinek saját tapasztalata az előkészítővel kapcsolatban?

#rajz #BME #építész #rajzelokeszito.hu #BME rajz előkészítő
2019. júl. 21. 18:01
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Ha valakinek nagyon sok előkészítés kell hozzá, az szerintem hanyagolja az egészet.

Amúgy sem egy agyon fizetett szakma ez a tervezgetés, ha nincs meg hozzá az érzéked akkor meg egyenesen gyér lesz a fizud. Már ha lesz munkád vele.

2019. júl. 27. 09:21
 2/2 anonim válasza:
100%

Egyértelműen Zsolt előkészítőjét válaszd. Én is hozzá jártam, és mindegyik egyetemen sikerült a felvételim.

Volt olyan csoporttársam, aki a BME-s felkészítőre is járt, és azt mondta, hogy ott csak rajzolnak, nem is magyaráznak. Zsoltnál pedig logikusan van felépítve az egész tananyag. Megtanulsz gondolkodva rajzolni nála. A tanár nagyon figyelmes és türelmes + nem csak egy egyetem alkalmassági vizsgájára készít fel, megtanítja a BME-s térrekonstrukciót, valamint az Ybl-ös árnyékszerkesztést is.

Viszont fontos, hogy csak akkor jelentkezz hozzá, ha tényleg építész szeretnél lenni és kitartó vagy, mert sokat kell gyakorolni. Ha szorgalmas vagy és nem adod fel, akkor viszont 0 rajztudással is fel tudsz fejlődni olyan szintre, hogy mindegyik egyetemen sikerüljön a vizsgád.

2019. júl. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!