Jövőre szeretnék jelentkezni a BME építészmérnöki karára, akkor melyik rajz előkészítőtt válasszam, a BME saját rajz előkészítőjét vagy a rajzelőkészítő.hu-n meghirdetett?
Ha valakinek nagyon sok előkészítés kell hozzá, az szerintem hanyagolja az egészet.
Amúgy sem egy agyon fizetett szakma ez a tervezgetés, ha nincs meg hozzá az érzéked akkor meg egyenesen gyér lesz a fizud. Már ha lesz munkád vele.
Egyértelműen Zsolt előkészítőjét válaszd. Én is hozzá jártam, és mindegyik egyetemen sikerült a felvételim.
Volt olyan csoporttársam, aki a BME-s felkészítőre is járt, és azt mondta, hogy ott csak rajzolnak, nem is magyaráznak. Zsoltnál pedig logikusan van felépítve az egész tananyag. Megtanulsz gondolkodva rajzolni nála. A tanár nagyon figyelmes és türelmes + nem csak egy egyetem alkalmassági vizsgájára készít fel, megtanítja a BME-s térrekonstrukciót, valamint az Ybl-ös árnyékszerkesztést is.
Viszont fontos, hogy csak akkor jelentkezz hozzá, ha tényleg építész szeretnél lenni és kitartó vagy, mert sokat kell gyakorolni. Ha szorgalmas vagy és nem adod fel, akkor viszont 0 rajztudással is fel tudsz fejlődni olyan szintre, hogy mindegyik egyetemen sikerüljön a vizsgád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!