Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hogyan lehet belőlem coach...

Hogyan lehet belőlem coach (life coach), mit kell csinálni hozzá?

Figyelt kérdés
Milyen iskolát vagy tanfolyamot érdemes elvégezni, hogy munkát is tudjak vele találni?

2019. jún. 28. 05:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus alapképzettség a legjobb ehhez + vannak erre specializált plusz képzések. De kezdd pszichológia szakkal.
2019. jún. 28. 07:08
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Az élet iskoláját, ahol Isten a tanár.

Komolyabbra fordítva a szót, inkább tanulj valami olyat, amivel rendes munkát tudsz végezni, és nem emberek hülyítésével kell fogalkoznod. Az amúgy sem megy mindenkinek (szerencsére).

2019. jún. 28. 17:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jól kell tudni hazudozni, kiszínezni a szürke hétköznapok emlékeit, valamint parasztvakítani és eladni magad.

Illetve rengeteg Szabó Péter, Coelho, és Brian Tracy(bár Őt, mint embert tisztelem, hatalmas figura) idézetet kell nyomatni.

2019. jún. 29. 14:17
 4/6 A kérdező kommentje:
És a pszichológia alapszakon kívül? A paraszt vakítást eddig is tudtam.
2019. jún. 29. 16:17
 5/6 anonim ***** válasza:

A pszichológiai alapok jók hozzá, e mellet kell, hogy legyen emberismereted, intuíciód, üzleti szemléleted keveredve a segítő szándékkal, jó megjelenés-kisugázás, és a legfontosabb: legyen sok manid, hogy el tudj indulni.

Az ügyfélszerzés a legnehezebb a dologban, így össze-vissza kell magadat hirdetned, managelned, hogy legalább 1 ügyfél betaláljon.

Mit kell csinálnod hozzá? 1, Egy olyan képzőhöz menj el, aki elcsal, vagy elcsavarja a fejedet, hogy "márpedig ez neked való üzleti dolog"; 2, Végezd el az általa nyújtott tökéletes képzést - sok manit kiadva ezért; 3, Indulj el önmagad: hirdetéssel, üzleti vénával hirdesd magad mindenhol.

Egyedül elindulni nehéz, összefogva másokkal, képzésbeli társakkal még lenne rá esély, de ilyenkor már rendszerint megy mindenki a saját feje után...

2020. máj. 18. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Én a the bright academynél tanultam online szerintem elég jó volt.
2021. jan. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!