Mennyire kell félnem az újfajta (modul rendszerű) OKJ-s vizsgáktól?
A jövő héten lesz, első napon 6 modulból, a másodikon 1-ből. (Nem is értem miért ilyen felosztásban...)
Az interneten található minta feladatokat nézegetem, de rengeteg olyan van amit nem is tanultunk, ráadásul a tanárok is csak szörnyülködnek, hogy milyen nagy a követelmény.
Ki hogyan készül rá?
Én azóta már túl vagyok a szóbeliken is...
Ami 20%-os lett (most nem tudom hány százalékot kellett volna teljesítenem a szóbelin, de sokat) az nem sikerült. Nem akarok nagyot mondani, de valami 70-80% körülinek kellett volna lennie a szóbelinek, és esélyem sem volt rá. Októberben állítólag lehet ismételni, akkor fogok a 2 modulból pótvizsgázni... :@
Nahát ez az amit nem tudok 100%-ra...
Az elnök azt mondta, hogy csak az írásbelit kell megismételni, mert a szóbelin jó pontokat kaptam, elvileg az meglett volna, csak súlyozva vannak a a vizsgarészek. (Amit egyáltalán nem értek, hogy hogyan kell kiszámolni. Tudod, a vizsgarészekhez oda van írva, hogy pl írásbeli 40% gyakorlati 20% szóbeli 40% , és ezek alapján egy számítógépes program számolja ki) Nálam az volt a baj, hogy az írásbelinek nagyobb volt a súlyozása és még jó szóbeli pontokkal sem tudtam felhúzni annyira. (Ráadásul ugye a szóbelinek kb 80%-nak kellett volna lennie, de nem lett annyi)
Szóval az elnök szerint csak azt kell megismételni ami nem sikerült, de az igazgató meg azt mondta, hogy mindent meg kell. Írásbeli, szóbeli és ha van a modulban gyakorlati, akkor azt is.
Hurrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!