HOl találok nem iskola rendszerű jogi asszisztens OKJ képzést?
nappali tagozatos főiskolai hallgató vagyok szept 17én leszek 22 éves! igénybe akarom venni az ingyenes OKJt ha már jár.
NEm értem a rendszert segítsetek!
Ha jogi asszisztensire szeretnél menni, ne tanfolyamon végezd, hanem valamelyik egyetemen, vagy főiskolán felsőfokú szakképzésben. (Nem mindegy, hogy azt írják a bizonyítványba, hogy Kukutyin Bt., vagy azt, XY Egyetem.)
Végezheted a jelenlegi tanulmányaiddal párhuzamosam levelező tagozatos, állami finanszírozott, felsőfokú szakképzésben. Vagy miután lediplomáztás, akkor is felvételizhetsz, akár nappali tagozatos állami képzésre is.
A mi fősulinkon sokan csinálték azt, hogy végeztek valamilyen szakon, és utána felvételiztek felsőfokú szakképzésre is. Ha nem akarsz mesterképézsre menni, akkor bőven belefér a 12 állami finanszírozott félévbe, és mivel nem azonos szintű a BA/BsC képzéssel, ezért járhatsz ismét államira.
Mert írtad, h
"igénybe akarom venni az ingyenes OKJ-t"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!