Ha komplex nyelvvizsgára jelentkezek, (írás+szóbeli), és elhasalok mondjuk az írásbelin, akkor kapok egy papírt a szóbeli nyelvvizsgáról? Vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy megbukok az írásbelin, de átmegyek a szóbelin. Akkor megkapom a papírt a szóbeli nyelvvizsgáról, és legközelebb már csak írásbeliznem kell?
Ez így van?
mert nekem valami hasonlót mondtak, természetesen a jelentkezési díjat ki kell fizetni mégegyszer vagy többször ha többször bukok.
2010. máj. 6. 14:36
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Még annyi, hogy a másik felét az bármilyen nyelvizsgahelyen megcsinálhatom, vagy csak annál lehetséges, ahol az első része sikerült?
nagyon nem szeretnék megbukni....de ha így hozza a sors, tisztában szeretnék lenni a dolgokkal...
2010. máj. 6. 15:55
4/5 A kérdező kommentje:
pl. ha pannonon voltam először, (átmentem a szóbelin), akkor utána megcsinálhatom bíró utcain az írásbelit?
ez csak egy példa....
2010. máj. 6. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!