Hasznosak ezek az intenzív nyelvtanfolyamok?
A "valamennyire tudok" azt takarja hogy el tudok beszélgetni németül és persze B2 közelébe vagyok már különben fel sem tettem volna a kérdést.De valahogy mindig nehezebben ment mint az angol amiből szinte erőfeszítés nélkül tettem le a középszintűt.
Szóval a kérdésem valami olyasmi hogy ha most még nem biztos hogy sikerülne akkor mekora segítség lenne egy ilyen tanfolyam?
Egy hetes tanfolyam napi nyolc órában ? Iszonyú nagy baromság. Nem is értem, hogy szervezhetnek ilyet, a tanulók koncentrációja a béka segge alatt lehet a 7.8. órában, ha tényleg intenzív tanulás megy.
Egy ilyen intenzív tömény tanfolyamon annyi új információ hangzik el egy hét alatt, hogy utána még hetekig kellene tanulni külön, mert a nyelv nem olyan, hogy elmondják, bemagolod aztán megy magától, még B2 közelében sem. Nagyon javaslom, hogy olyat keress ami heti 2-3x van 2-3 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!