Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Házkörüli munkák, fúrás stb....

Házkörüli munkák, fúrás stb. hol lehet tanulni?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Létezik egy olyan könyv, hogy házi mindentudó. Na abból sokat lehet tanulni.

Plusz most már egy csomó videó fenn van a youtube-on, onnan is lehet tanulni.

2016. jún. 11. 06:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valahol fúrni kell háztájiban akkor én is megyek :))))
2016. jún. 14. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az internet korában ez nem lehet kérdés. Én annak idején még úgy tanultam meg mindent, hogy mindig nyitott szemmel jártam a világban. Ha egy mestert láttam dolgozni, megálltam és néztem, hogy teszi a dolgát. Ellestem a fogásokat, az apró trükköket.
2016. jún. 15. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A youtube-on.
2016. jún. 16. 07:50
 5/5 anonim válasza:
Gyakorlat.. Én úgy nőttem fel hogy mindíg apu kellett voltam ha kellett csinálni valamit mert érdekelt, (öcsém meg nem annyira érdekelte) aztán csináltam, kérdeztem sokat, ha mesterek dolgoztak ott voltam mellettük szaladgáltam nekik a szögekért,kulcsokért ők meg szívesen meséltek közben.. Meg persze szivatnak mert a mesterembereknél az nagyon megy. (hozz vizet a vízimértékbe meg hasonlók). Ma már könnyen találsz akár az otthoni fém öntésről is videókat a youtube-on..
2016. jún. 16. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!