Zolka96 kérdése:
CNC, gépkezelő programozó hol?
Figyelt kérdés
Üdv,afelől szeretnék érdeklődni, hogy hol tudom a CNC gépkezelőit elvégeni INGYENESEN,mivel érettségi mindjárt itt van,és ezt néztem ki magamnak.Műszaki rajzot CAD-et tanítottak a suliban,viszont további szakképzesítés nincs CNC-re.Azt hallottam, hogy érdemes előbb a gépkezelőit elvégezni utána a programozóit.Nem lehet egyszerre a kettőt?Olyan iskolák nevét várnám amivel nemzetközileg is helyt tudok állni!2015. jan. 12. 17:36
1/4 anonim válasza:
INGYENESEN???? Még gépet is adok!!! Ugye te sem gondoltad komolyan?
2/4 H_András válasza:
Egy másik kérdésedre válaszoltam, közben utánanéztem ennek-annak. Ha az NCT Akadémiát nem fogadják el külföldön akkor nem tudom mit.
Itt a link amit találtam: [link]
3/4 anonim válasza:
Ezt a képzést ingyenesen sehol! Most már csak úgy tudod elvégezni a CNC gépkezelőt, ha előtte megvan a Gépi forgácsoló szakmád, ami 2év ez most már alapkövetelménye a CNC gépkezelőnek(szerintem nagyon is jól van ez így). A programozót csak akkor bírod megcsinálni, ha van CNC gépkezelői papírod vagy esetleg néhány helyen elfogadják a munkáltató által leigazolt 3 év gyakorlatot CNC gépen! De ezekért FIZETNI KELL a gépkezelő kb. 300 000Ft a programozó Kb.200 000Ft! Viszont hamost fogsz leérettségizni akkor ajánlom figyelmedbe a Gépgytástechnológiai technikus képzést! Na itt gyakorlatilag ingyen sajátíthatod el a cnc alapismereteit, illetve iskolától függ mennyire oktatják komolyan!És mivel ennek a képzésnek a modulszámainak egy része megegyezik a Cnc gépkezelőinek a modulszámaival, ezért ha később valahol le akarod rakni a Cnc gépkezelői vizsgát akkor jelentősen olcsóbban tudod elvégezni a képzést!
4/4 anonim válasza:
Kis javítás: gépgyártástechnológiai technikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!