Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Magántanárhoz vagy zeneiskoláb...

Magántanárhoz vagy zeneiskolába járjak, ha gitározni szeretnék megtanulni?

Figyelt kérdés
Jelenleg teljes állásban dolgozom, de érdekel a zene és szeretnék megtanulni gitározni (akusztikus, majd később basszusgitár). Melyiket ajánlanátok? Illetve van valami weboldal ahol keresgélhetek tanárokat? Fogalmam nincs hogyan kezdjek hozzá. Még gitárom sincs. Elsőnek az alapokat szeretném megtanulni. Kérlek segítsetek! 20/L

2015. aug. 4. 23:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem releváns a válaszom, de Bon Jovi rajongó vagyok: Jon Bn Jovi mikor végzett zeneakadémiát? Meg zenei sulit? Katolikus fiúiskolába járt, utána meg máshova, egyetemet meg csak a zongorista végzett köztük (Julliard). De valaki persze biztos tanította zenélni, azt nem tudom.
2017. ápr. 19. 00:35
 22/22 anonim ***** válasza:
Ja, ez nem kötekedés volt, hanem tényleg érdekel, jól tudom-e.
2017. ápr. 19. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!