EFEB vélemények?
Figyelt kérdés
Logisztikus ügyintéző képzésen gondolkodok, hogy hol tanuljak. Az EFEB szimpatikusnak tűnik, de régebbi fórumokon találtam pár negatív véleményt.
Valakinek személyes tapasztalata? Ha ezt nem, akkor melyik iskolát ajánlanátok?
2015. jún. 18. 15:29
21/21 anonim 

válasza:

Én nemrég végeztem az EFEB-nél egy másik képzést (nem pont a logisztikus ügyintézőt, de hasonló területen), és összességében pozitív tapasztalataim voltak. Az oktatók segítőkészek, sok gyakorlati példát hoztak, és a tananyag is jól fel volt felépítve. Nyilván minden tanfolyam és csoport másés más, de nekem az online és a tantermi oktatás is gördülékenyen ment. Ha szimpatikusnak találod az iskolát, szerintem érdemes belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!