EFEB vélemények?
Logisztikus ügyintéző képzésen gondolkodok, hogy hol tanuljak. Az EFEB szimpatikusnak tűnik, de régebbi fórumokon találtam pár negatív véleményt.
Valakinek személyes tapasztalata? Ha ezt nem, akkor melyik iskolát ajánlanátok?
Minden változik a világban, az emberek cserélődnek gondolom ott is.
Ami nagyon fontos iskola választáskor: az oktató! Kérdezzetek rá név szerint ki az, milyen végzettsége és gyakorlata van, csekkoljátok a neten stb.
Az iskola keretet ad (ha jól működik), az oktatótól viszont tanultok (ha van mit...).
Én belefutottam egy kezdetben jól hangzó képzésbe, de a tanár gyalázatosan tré volt, előadáskor aktualizálta a jogszabályokat, nem készült fel, tisztára csak elméleti síkon mozgott, semmi gyakorlati tudása nem volt, az óra ennyiből állt 2018-ban: vetített egy ppt-t, amit le kellett másolni. Igen, ennyi volt az "oktatás". Másolás. Kérdésünkre, hogy miért nem lehet mailben átküldeni a ppt-t, és helyette átbeszélni, idézem: "mert ő így, szereti..ha írnak a diákok".
Ez a Kotk-nál volt, azóta ott is cserélődtek az emberek. Ha mégsem, KHZsuzsát oktatásra nem ajánlom, az "oktatása" miatt konkurens iskolák kidolgozott tételeit kellett megszerezzük, hogy tanuljunk is valamit, abból vizsgáztunk le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!