Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Érettségizők milyen érzéssel...

Érettségizők milyen érzéssel vágtok neki a holnap kezdődő írásbeliknek? Mennyire izgultok? És mit tesztek az izgalom ellen? Kort és nemet is írhattok

Figyelt kérdés
érettségi,vizsga

2015. máj. 3. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:
2napja kezdtem el tanulni. Igazából a közepek miatt kicsit sem izgulok. Az emeltet meg majd csak 2hét múlva írom és azt már elég jól tudom. Lehet velem van a baj de kicsit sem izgulok. 18/F
2015. máj. 3. 11:58
 2/3 anonim ***** válasza:

pár napja még nagyon ideges voltam miatta, most már kicsit lenyugodtam

holnap reggel még biztos visszajön, de tudom hogy mikor elkezdem már úgyis csak az érettségire fogok koncentrálni

jelenleg igyekszem pozitív lenni és elterelni a figyelmem az olyanokról, hogy mi van ha elrontom vagy ha nagyon nehéz lesz és rosszul sikerül

jó tanuló vagyok, valamennyit készültem is az érettségire és szerintem legrosszabb esetben is 4-es lesz

remélem jól fog sikerülni mindegyik, mert azért valahol számít, de most már nem tudok túl sok mindent csinálni, így csak igyekszem nyugodt maradni meg átolvasni azt az 1-2 jegyzetet, este meg kialudni magam, hogy jó formában legyek

18/l

2015. máj. 3. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:

én úgy állok hozzá mint egy dolgozathoz. a négy év alatt nagy nyomás alatt voltam, volt amikor egy nap négy dogát írtam és 1x feleltem. szóval már nem nagyon izgulok ilyesmik miatt.

remélem jól sikerül. próbálok jó formában lenni.

szőlőcukrot és vizet vigyél. ha úgy érzed betomplult az agyad, kéreszkedj ki a folyosóra járni egyet, tornázni

(nem néznek hülyéne)k

2015. máj. 3. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!