Érettségizők milyen érzéssel vágtok neki a holnap kezdődő írásbeliknek? Mennyire izgultok? És mit tesztek az izgalom ellen? Kort és nemet is írhattok
pár napja még nagyon ideges voltam miatta, most már kicsit lenyugodtam
holnap reggel még biztos visszajön, de tudom hogy mikor elkezdem már úgyis csak az érettségire fogok koncentrálni
jelenleg igyekszem pozitív lenni és elterelni a figyelmem az olyanokról, hogy mi van ha elrontom vagy ha nagyon nehéz lesz és rosszul sikerül
jó tanuló vagyok, valamennyit készültem is az érettségire és szerintem legrosszabb esetben is 4-es lesz
remélem jól fog sikerülni mindegyik, mert azért valahol számít, de most már nem tudok túl sok mindent csinálni, így csak igyekszem nyugodt maradni meg átolvasni azt az 1-2 jegyzetet, este meg kialudni magam, hogy jó formában legyek
18/l
én úgy állok hozzá mint egy dolgozathoz. a négy év alatt nagy nyomás alatt voltam, volt amikor egy nap négy dogát írtam és 1x feleltem. szóval már nem nagyon izgulok ilyesmik miatt.
remélem jól sikerül. próbálok jó formában lenni.
szőlőcukrot és vizet vigyél. ha úgy érzed betomplult az agyad, kéreszkedj ki a folyosóra járni egyet, tornázni
(nem néznek hülyéne)k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!