Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szerintetek Dr. Domján Lászlót...

Szerintetek Dr. Domján Lászlótól, vagy Domján Gábortól jobb az agykontroll tanfolyamot tanulni?

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kíváncsi
2010. febr. 13. 22:32
1 2
 11/14 anonim válasza:

helotok

Kedves kerdezo milyen volt a tanfolyam? (azota tortent veled "valami" (vagy elerese,stb..))

mennyibe kerul a tanfolyam?

Kinel voltal?

2010. dec. 22. 12:19
 12/14 A kérdező kommentje:

Helló !

Tanfolyamra nem mentem el.

Ismerős véleményét mondom : Jó volt sokat tanult, mind a 2 tanítótól lehet tanulni. Igaz nem a doktor volt azt mondják ő jobb élvezetesebben elő tudja adni. Én emiatt nem mentem el. Könyvből tanultam, de abból is meg lehet tanulni üzenetet küldeni alfában, intuícióm rengeteget fejlődött és fejlődik. A belső hang nagyon sokat segít.

Esetvizsgálat ill, hasonlókat nem tudok tanfolyamon azt könnyebb megtanulni. Igaz ennyire nem is merültem el benne.

Gondolok itt olyanokra amiket el se hinnél szerintem, ha teljesen laikus vagy.

2010. dec. 24. 22:14
 13/14 A kérdező kommentje:

Tanfolyam árát keresd meg neten diákoknak olcsóbb, de 20 felett van ha jól emlékszem.

Sokat elérhetsz agykontrollal, érdemes belefektetned pénzt, hisz hatása lesz a hátralévő életedre.

A belső hang sokat segít nagyon. Bevonzhatod azt is, hogy a 7. es tételt húzzad. Nálam sikerült .

Ajánlom

2010. dec. 24. 22:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Ha még van valami kérdezz nyugodtan
2010. dec. 24. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!