Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szerintetek Dr. Domján Lászlót...

Szerintetek Dr. Domján Lászlótól, vagy Domján Gábortól jobb az agykontroll tanfolyamot tanulni?

Figyelt kérdés
Véleményekre vagyok kíváncsi
2010. febr. 13. 22:32
1 2
 1/14 anonim válasza:
82%
Szerintem inkább a Lászlótól. Csak nem szeretnél menni agykontrollra?:) Én is fogok menni, de szerintem csak nyáron. Ha esetleg előbb mész, kíváncsi lennék a véleményedre :)
2010. febr. 13. 22:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam?
2010. febr. 13. 23:52
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ne foglalkozz ezekkel a kuruzslókkal. Én voltam ilyenen és egy vicc.
2010. febr. 14. 08:57
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Domján Lászlótól... :P

Utolsó válaszolónak csak ennyit: Sajnállak =)

2010. febr. 14. 09:31
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Én sajnállak titeket, hogy bedőltök minden marhaságnak amit a tévéből hallotok. Sajnos ez a mai fogyasztói társadalom. Agyhalottak, zombik az emberek, nem baj csak fogyassz, nehogy lemaradj semmiről...
2010. febr. 14. 09:44
 6/14 A kérdező kommentje:

"Szerintem ne foglalkozz ezekkel a kuruzslókkal. Én voltam ilyenen és egy vicc."

Nem egy olyan ismerősöm van aki elvégezte a tanfolyamot. Az egyik olyan betegségből gyógyult ki amiből az orvosok éveken át nem tudták. Nagyon sok dolgot tudnék mesélni, de aki ennyire ragaszkodik a véleményéhez azt általában csak tapasztalat útján lehet meggyőzni.

2010. febr. 14. 18:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Viszont ha voltál, légyszíves írd meg a véleményedet, hogy neked miért nem tetszett.

Előre is köszönöm !

2010. febr. 14. 18:21
 8/14 anonim válasza:
19%

határozottan a Laci! én vtam mindkettőnél, úh tapasztalat :)

amúgy hagyjátok, hadd mondja, h csak átverés, meg vicc, neki ez a véleménye. nem kell meggyőzni az ellenkezőjéről, m úgyse lehet, meg minek? :)

én csak annyit mondok, h az agyunk elképesztően kiaknázatlan terület, amiről alig tudunk vmit, szóval ne mondjunk véleményt olyasmiről,amit nem ismerünk....

csak gondoljunk bele, h nem tudatosan miféle folyamatokat irányít és hangol össze....mondjuk én orvos leszek, szóval elég nagy rálátásom van, és nem mellesleg Domján Laci is az...

nekem nagyon hasznos volt és tovább is lehet fejleszteni ezeket a képességeket! amúgy már csak a relaxációs módszer miatt is érdemes elvégezni. én folyamatosan gyakorlom, úh szívesen adok bármilyen tanácsot, ha kell :)

2010. febr. 14. 22:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Tudománys bizonyítékokat kérnék, hogy hatásos. Nem olyan válaszokat: mert a Gyuszi azt mondta.
2010. febr. 15. 06:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Ezelőtti válaszoló (aki volt mind a 2 oktatónál) Küldtem egy e-mailt megkaptad ? Fontos lenne mert hétvégén kezdődne a tanfolyam .
2010. febr. 16. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!