Hogyan lehetek repülőgép pilóta?
Figyelt kérdés
Már többször repültem (utasként) személyszállítóval és kis Cessnával is és nagyon megfogott. Leérettségiztem és igazán semmi más nem érdekel de annyi mindent olvasni hogy elvesztem.
Szegedi vagyok, itt a reptéren van lehetőség de nemtudom, higy ez hivatalos e és ami képzést magyarországon azt külföldön mennyire ismerik el?
Valamint ez az egész mennyi idő? Eljutniba semmiből egy utasszállító gép vezetéséig?
Ha van itt pilóta írjon privátban :)
Köszönöm :)
2015. febr. 2. 18:52
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt az olfalt is néztem szimpatikus de nem ad választ minden kérdésre
2015. febr. 2. 19:14
3/9 anonim válasza:
Szia mivel már leérettségiztél nem kell semmi mást tenned minthogy elmenjél a flyteamhez úgy tudom szegeden is van azokat a képzéseket végig csinálod az ATPL elméleti-ig aztán miután ezeket végig csináltad elmész a Ryanairhez,Wizzairhez csináltatni egy ATPL gyakorlatot és egy típus vizsgát ezek útán pilóta vagy előszöl F/O(első tiszt) aztán gyűjtesz repült órákat és előléptetnek téged CPT(kapitánynak) ennyi lenne csak elég drága mire végzel teljesen 80-90ezer Eurót oda adsz de ez szépen vissza is repül hozzád. :-) remélem tudtam segíteni. üdv
5/9 anonim válasza:
úgy tudom hogy a flyteam ATPLjét az EUs országok mindegyike elfogadja
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
Esetleg teis pilóta vagy?
2015. febr. 5. 19:24
8/9 anonim válasza:
az nyíregyházi hajózó főiskolát azért nem javaslom mert nagyon drága és nagyon nehéz bekerülni
9/9 anonim válasza:
meg persze elég messze van szegedtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!