Hogyan lehetek repülőgép pilóta?
Szia, egy cipőben járunk, szenvedélyem a repülés pedig nemis repültem....
17vok de nemegyszerü, nekem esélytelen
Kell spl vizsga az olyan mint a jogsi kressz része uugy 100ezer FT pár honap
+ppl vizsga, repülnöd kell, 36órát.
De marha sokba kerül fizetned kell a benzint meg minden a legkissebb gépekreis 4millio FT
ÉÉs sok pilota van nehéz vele állást találni, max hobbi szintre jo amilliomosoknak :/
Hameg vennél magadnak vmi kis gépet vagy helikoptert pár milláért használtan, nagyon sok rá az adó, meg nehéz tárolni, karbantartani :/
Nemcsoda h nemrepkednek sürün az emberkék hobbibol, d etalááán
ha katonának mész és pilotának akk fiztik helyetted, de ezt nemtom pontosan, mindenesetre nem leheteten, de hamár továbbtanulás, menny stabilabb pályára.
fizetned kell a benzint?
te aztán nagy szakértő vagy!
10-15 20:13
Hát igen, én is repülőmániás vagyok. 14 éves vagyok és még nem ültem repülőn pedig imádom őket és ilyen pályára szeretnék menni =)
2011-11-05 23:24 vagyok
5. válaszolónak: Budapesti vagyok :/
Honnan tudod,hogy szereted a repülést ha még nem ültél??
kb 12-szer ültem repülön(nagy utazós vok)egyszer bemehettem a pilóta fülkébe és hát nem olyan mint ha tudnál repülni söt.Az elsö tetszett de ugy az 5.-re unalmas lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!