VampireDiaries9797 kérdése:
Melyik egyetemre jelentkezzek ha repülőgépész mérnök vagy pilóta szeretnék lenni és nagyjából mik a felvételi követelmények?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, most repültem életemben először és olyannyira magával ragadott az élmény h azt a döntést hoztam h ilyesmivel szeretnék majd foglalkozni. Nem muszáj pont e kettő közül, bármi szívesen leszek ami repülőkkel kapcsolatos.2013. jún. 22. 23:14
1/7 anonim válasza:
járműmérnök
a pilótaságot nem egyetemen oktatják
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) és azzal van lehetőség reptéren elhelyezkedni?
2013. jún. 22. 23:21
3/7 anonim válasza:
Járműmérnökin van légiművek szakirány, szval gondolom, hogy van lehetőség repülőtéren elhelyezkedni...bár nem hiszem, hogy egy járműmérnök a munkája során sokat repülne.
4/7 A kérdező kommentje:
Akkor beérem a repcsikkel nem muszáj repülnöm :)
2013. jún. 22. 23:40
5/7 anonim válasza:
Repulos szakirany van jarmumernokin, az kell neked. Viszont az aramlastan az egy huncut tudomanyag, sok sikert :D
7/7 anonim válasza:
Szia! Én is 16 éves vagyok és kiskorom óta érdekelnek a repülők. Pilóta szerettem volna lenni, de nemrég derült ki, hogy kereskedelmi pilóta nem lehetek a szemem miatt (enyhe színtévesztés,viszont 2 es kategóriájú repülési engedélyt kaphatok, meg hivatasos jogsit). Az a lényeg, hogy én már utánanéztem ennek és a repülőmérnöknek. A járműmèrnöki szakon belül van légi közlekedés szakirány és azon belül merev szàrnyas vagy forgószárnyas. Ezzel reptéren is elhelyezkedhetsz, a repülőket felszállás előtt és leszállás utan ellenőrzi vagy a másik munkakör, hogy tervezi. Repülőmérnök munka mellett még mindig elmehetsz vitorlázó repülni vagy hasonló. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!