Hogyan lehet pszichológus?
Figyelt kérdés
Miket kell elvégeznem hozzá? Mennyire nehéz kitanulni?2015. jan. 11. 19:24
1/3 A kérdező kommentje:
lehetek*
2015. jan. 11. 19:50
2/3 anonim válasza:
430 pont (+- 10 pont)
Érettségi: kettőt kell választani: biológia v. magyar nyelv és irodalom v. matematika v. történelem v. egy idegen nyelv (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni)
Ha szereted könnyű, ha kicsit se érdekel akkor szenvedés, ha szorgalmas vagy és megakarod csinálni megfogod, ha lusta és nem is szereted akkor kibuksz.
Felvin amúgy megtalálhattad volna.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekel, már most 16 évesen elkezdtem tanulni az alapokat és jelenleg is tanulom autodidakta módon.
A humán tantárgyakból rendre ötös vagyok (néha négyes), irodalomból a középiskolám egyik legjobbja, plusz az angol nyelvből is kiváló vagyok eddig. A matek-fizika kettőssel meggyűlik a bajom, de a szorgalmammal eddig sosem volt baj még ezeknél sem.
2015. jan. 11. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!