Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi kell ahhoz, hogy valaki...

Caldyssis kérdése:

Mi kell ahhoz, hogy valaki pscihiáter lehessen?

Figyelt kérdés
Láttam hogy az ELTE-n van pscihológus képzés, de én konkrétan pscihiáter szeretnék lenni, viszont nem tudom hogy milyen út vezet hozzá, hogy melyik iskolába kellene jelentkezni, stb. Valaki, aki tudja, kérem írja le nekem részletesen! Köszönöm!

#tanulás #iskola #felsőoktatás #pszichológus #pscihológia #pscihiátra #pscihiáter
2013. máj. 9. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a pszichiáter (Magyarországon) valamely egyetem általános orvostudományi karán végzett olyan szakember, aki a hat éves alapképzés elvégzése után pszichiátriára szakosodott. A pszichológus ezzel szemben nem orvostudományi karon, hanem bölcsészettudományi karon szerzi meg tudását.
2013. máj. 9. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

először is meg kell tanulni helyesen leírni, hogy mi akarsz lenni (először elütésnek gondoltam, de látom, makacsul ragaszkodsz hozzá)

a többit majd aztán

2013. máj. 9. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A másodiknak igaza van. :) Előbb nézd meg hogyan kell leírni a szót! :(
2013. máj. 9. 12:55
 4/5 Abygel90 válasza:
A pszichiáter, és a pszichológus nem ugyan az! De amúgy első pontosan leírta a lényeget :)
2013. máj. 11. 20:49
 5/5 anonim válasza:
100%
Most nem leszek hasznos válaszoló de nekem is rögtön feltűnt, hogy milyen "csúnyán" írtad le. :( Ez gáz! Én nem szeretnék soha pszichiáterhez járni de olyanhoz aki még helyesen sem tud írni végképp nem.:(
2013. máj. 12. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!