Nem tudom, mennyire aktuális még a kérdés, de én is a pozitív hozzászólók táborát erősítem! Évekig hajóztam bárosként, és azt, hogy kijutottam, csakis Nekik köszönhetem. Nagyon alapos elméleti és gyakorlati oktatást kaptam, mind a mixer, mind a nyelvi órákon. Az oktatók első osztályúak, vidám, de tartalmas előadásokat tartottak. Minden hajózással, külföldi munkával kapcsolatos kérdésre saját tapasztalataikból merítve válaszoltak, ami nagyon hiteles. Segítettek felkészülni a hajós interjúra, végig velünk voltak. A mi csoportunkból mindenki óceánjáróra vagy folyami hajóra került, akinek viszont nem tetszett a hajós élet, külföldön kapott munkát. Az meg, hogy az igazgatónak jó órája van, szerintem alap! :) Nem mehet oda valaki vizsgáztatni kínais cuccban, ha egyszer országos iskolahálózattal rendelkezik több, mint 10 éve! :D
2017. márc. 23. 11:00
12/17 anonim válasza:
Sziasztok! annyira nem lehet rossza a képzésük…az én kis városomból 6-an is elvégezték :D köztük én is és én nagyon jól éreztem magam az órákon. Jelenleg Pesten dolgozom egy kedvelt helyen a Duna-parton. A kérdést feltevőnek én csak ajánlani tudom az iskolát.
Azt én sem tudom szó nélkül hagyni hogy mennyire fontos hogy az igazgatónak drága az órája :D legalább látszik hogy sokan tanulnak ott vagy nem? :D
2017. márc. 24. 10:36
13/17 goolky válasza:
Lajsz Andrásnál is vannak tanfolyamok, ott elég személyes módon, nem nagyüzemben. Épp mostanában is indul egy, érdemes beszélni vele. [link]
2017. ápr. 3. 09:40
14/17 anonim válasza:
Kösz, hogy ajánlod a haverodat, de azért a piacvezető mixerképző iskolát ne hasonlítsuk már össze valami munkanélküli szaki délutáni korrepetálásával! Ez kb. olyan, mintha egy Audi-val kapcsolatos kérdés alá írnád, hogy Pista bácsi Ócsán vállal trabant-felújítást....
2017. máj. 7. 19:01
15/17 anonim válasza:
Bocsi az offért de látom itt sok a válasz. Menyik tanfolyamuk az amelyikkel a legjobban el lehet helyezkedni suli mellett részmunkaidőben? Köszi ha kapok választ
2018. jan. 17. 23:52
16/17 anonim válasza:
Én is a Best Mixer suliba jártam Miskolcra, imádtam minden egyes órát. Bármixer - American Bartendert végeztem az utóbbit ajándékba kaptam! A mi tanárunk nagyon jó fej volt, és felkészült. Sőt minket még az igazgató, Csötönyi Norbert Úr is meglátogatott a vizsgán, és bármi kérdésünk volt rögtön készségesen válaszoltak és segítettek, Szóval egyáltalán nem sz*rnak az ember fejére :) Nagyon jó volt a képzés Én azt mondom akit érdekel ez a világ, mindenképp megéri beiratkozni hozzájuk.
[u.i.: Senki nem kért meg hogy írjak ide, én csak
tényleg a véleményem írtam le, és őszintén tudom ajánlani az iskolát mert van tapasztalatom velük.]
2018. máj. 13. 19:51
17/17 Tramy válasza:
Hali mindenkinek!
A suli egyik növendèke vagyok.
Nekem nagyon bevàlt.
A tanàrok figyelmesek jó fejek-sokat lehet nevetni-,úgy èrtem kicsit màs a tanitàsi módszerük,nem ez a szàraz stílus "az csak borban jó" .
-azèrt meg van a kellő szigor-,de mindenre megtanitanak!
A suli jól szervezett.
Nem pötyögni kell a telefonon óràn meg dumàlni ès akkor nIncs baj.
Itt csak az bukik meg tènyleg aki nem tanul ès tojik bele mindenbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!