Az IQ-m 130-as 16 évesen, szerintetek jó?
2014. aug. 5. 21:45
1/7 anonim válasza:
Ha lenne annyi iqd, hogy használd a keresőt, akkor már te is tudnád, hogy az internetes iq tesztek szart sem érnek.
2/7 anonim válasza:
nekem az ilyen internetes szar szerint 146, de tudom hogy annyit nem ér, mert az már bőven átlagon felüli, de én nem érzem magam annak..
3/7 anonim válasza:
Lol megcsináltam a tesztet, de ez valami nagyon gagyi.
4/7 Kromosome válasza:
Ez nem megbízható teszt, mivel kihozta nekem 160-ra, holott a hivatalos Mensa IQ teszten elért eredményem 132. Ha valóban kíváncsi vagy az IQ-dra, látogass el a Mensa oldalára, és töltsed ki a próbatesztet ingyen.
5/7 anonim válasza:
Hát ez tényleg semmit se ér már megbocsáss. A mensás elég jó,de az se ér fel egy teljes iq teszttel (szerintem +-10 hibája lehet ennek is). Persze nehéz jó tesztet csinálni,mert attól,hogy nehéz,ha valakinek nagy mázlija van,akkor is eltalálja a jót,ezért minél tovább tart a teszt,annál pontosabb. Ezt a mensásat is viszonylag hamar le lehet zavarni,de tény,hogy sokkal közelebb áll a valósághoz,mint a többi netes teszt.
6/7 anonim válasza:
Összevissza nyomogattam mindent és 122 lett :D
7/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a Mensa IQ-t, 115 jott ki. Koszonom a válaszokat
2014. aug. 6. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!