Hol lehetne 21 évesen zongorázni tanulni?
Sziasztok!
Érdemes elkezdenem lassan 21 évesen elkezdnem zongorázni?! Már nagyon régóta szeretnék, nagyon bánom, hogy kicsi koromban nem adatott meg ez nekem, de hát... akkor még nem tudunk dönteni. :) Viszont most nagyon szeretnék megtanulni úgy tudom, hogy egy olyan 4-5 éven belül már egész szép eredményt lehet elérni. Sajnos nem tudok kottát olvasni, semmit.. A nulláról kezdeném, de mivel szeretném is csinálni, ezért könnyebben is menne. Esetleg valami zene iskolába lehetséges ez? Mert néztem magántanárokat, de horribilis összegek vannak, hogy 1000 Ft/60 perc, ez nekem kicsit sok. Biztos lehet valahol olcsóbban is, ez lenne a kérdés.
Előre is köszönöm!
Csak azért tartom kicsit nagynak az összeget, mert egy oldalon ezt írták.
"Járhatsz zeneiskolába, én jól tudom, hiszen ott dolgozom. Van egy 43 éves növendékem. Szerintem nem egy horribilis összeg amit fizetnie kell egy félévre, 3. éve zongorázik. Nagyon szereti, mellette persze dolgozik, gyerekeket nevel, de nagyon lelkes. :) Bátran járhatsz zenesuliba, a szolfézs se kötelező ilyen idősen, legalábbis ő nem jár szolfézsra. Magánórába 300 Ft/60 perc az átlagár."
Azaz ott 300Ft/60 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!