Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Hol lehetne 21 évesen zongoráz...

Hol lehetne 21 évesen zongorázni tanulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdemes elkezdenem lassan 21 évesen elkezdnem zongorázni?! Már nagyon régóta szeretnék, nagyon bánom, hogy kicsi koromban nem adatott meg ez nekem, de hát... akkor még nem tudunk dönteni. :) Viszont most nagyon szeretnék megtanulni úgy tudom, hogy egy olyan 4-5 éven belül már egész szép eredményt lehet elérni. Sajnos nem tudok kottát olvasni, semmit.. A nulláról kezdeném, de mivel szeretném is csinálni, ezért könnyebben is menne. Esetleg valami zene iskolába lehetséges ez? Mert néztem magántanárokat, de horribilis összegek vannak, hogy 1000 Ft/60 perc, ez nekem kicsit sok. Biztos lehet valahol olcsóbban is, ez lenne a kérdés.

Előre is köszönöm!

2013. jún. 7. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Az 1000 Ft/óra olcsó. Vagy te talán dolgoznál diplomás emberként mondjuk 500 forintos órabérért? Mehetsz zeneiskolába, de mivel felnőtt vagy, úgy sem fogsz olcsóbban kijönni. Esetleg gondolkozhatsz valamilyen csereüzleten, talán egy főiskolai zongorista növendék kapható ilyesmire. Csak ők meg nem tapasztaltak.
2013. jún. 7. 17:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Csak azért tartom kicsit nagynak az összeget, mert egy oldalon ezt írták.

"Járhatsz zeneiskolába, én jól tudom, hiszen ott dolgozom. Van egy 43 éves növendékem. Szerintem nem egy horribilis összeg amit fizetnie kell egy félévre, 3. éve zongorázik. Nagyon szereti, mellette persze dolgozik, gyerekeket nevel, de nagyon lelkes. :) Bátran járhatsz zenesuliba, a szolfézs se kötelező ilyen idősen, legalábbis ő nem jár szolfézsra. Magánórába 300 Ft/60 perc az átlagár."

Azaz ott 300Ft/60 perc.

2013. jún. 7. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a komment mondjuk 2011-12-27 16:25 került kiírásra, de nem hiszem, hogy ennyit emelkedett volna.
2013. jún. 7. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
300 forintért tíz évvel ezelőtt sem kaptál volna zongoraórát, ott valami elírás van. Ha találsz 1000 forintért képzett tanárt, akkor ragadd meg a lehetőséget!
2013. jún. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!