Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » 17 évesen semmi szolfézs...

17 évesen semmi szolfézs tudással és csak pár hónapos gitártudással elmehetek gitározni zenesuliba? Vagy az hogy megy?

Figyelt kérdés

2014. márc. 25. 17:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem megpróbálhatod,max nem vesznek föl.
2014. márc. 25. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
*nemtom,mennyire sikerült eddig elsajátítanod,meg nem értek hozzá igaziból.
2014. márc. 25. 17:48
 3/13 anonim válasza:
100%
El.
2014. márc. 25. 17:54
 4/13 anonim válasza:
100%

Szia!

Zeneiskolába azért mész, hogy zenét tanulj tehát nem feltétel a zenetudás. Én is nulla hangszer és szolfézs tudással mentem.

2014. márc. 26. 14:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Gitározni nem mehetsz el, de mivel zeneiskola és ha van gitároktatás ott, akkor tanulni elmehetsz.
2014. márc. 26. 19:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Gitárórákra mennék elsősorban de ha szolfézs is kell, hát akkor vállalom. :)

És mikor éri meg jelentkezni? Nyáron gondolom nincs. Szeptemberben vagy még most is van értelme?

2014. márc. 26. 22:05
 7/13 anonim válasza:
Szeva. Ha zeneiskolába akarsz menni akkor nem kell semmilyen tudás. oda azért mész hogy megtanulj. a kritérium annyi, hogy legyen olyan tanár aki gitárt oktat, álltalában úgy működik hogy szeptemberbe kezdődik ugyanúgy ahogy a rendes sulik és délutáni órák vannak nekem ha jól emlékszem úgy volt hogy 2*1 óra hangszeres és 1*2 óra elméleti oktatás majd késöbb már bevettek a zenekarba ahol pénteken 2 órás próba.
2014. márc. 29. 22:12
 8/13 anonim válasza:

Hali!

Az előttem válaszoló leírta nagyon jól, őt csak annyiban egészíteném ki, hogy általában a beiratkozás júniusban vagy félévkor, tehát január körül van, mivel ekkor fizeted be a félévi hangszeroktatás díját. Viszont az egész eltérő lehet zeneiskolánként, nézz be oda ahova szeretnél menni, hátha engedik, hogy év közbe is beiratkozz :D

2014. márc. 29. 22:30
 9/13 anonim válasza:
Persze hogy elmehetsz. Azért mész hogy tanulj. De számíts rá hogy szolfézsra kell majd járnod és az nagyon unalmas de hajrá!
2014. márc. 30. 11:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia :)

Természetesen mehetsz úgy, hogy nem tanultál még szolfézst csak azt valószínüleg első osztálytol fogod kezdeni de lehet előkészítőből és gitárba is elsős leszel valószínüleg.

Nekünk szolfézst 4-es korinkig kell tanulni tehát 4-be leteszünk egy alapvizsgát és nem kell menni többet. Én 5 évet jártam zsolfézsra mert előkészitőbe is voltam :)

Remélem segíthettem.

Melyik zenesulit nézted ki?:)

2014. márc. 30. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!