17 évesen semmi szolfézs tudással és csak pár hónapos gitártudással elmehetek gitározni zenesuliba? Vagy az hogy megy?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 17:36
11/13 anonim válasza:
És nem tudom hogy akordozni szeretnel megtanulni vagy tenylegesen gitarozni.
Mert mi peldaul nem tanulunk akordozni legalabbis meg nem most vagy 3.-os gitarbol es inkabb ilyen lirai spanyol dolgokat tanulunk.
12/13 A kérdező kommentje:
Bárminemű gitározást szívesen tanulok, mert van gitárom és pár hónapig jártam magántanárhoz de drága volt és nem volt jó, a zenesuli meg azért egyszerűbb lenne. :)
A XVII. kerületit néztem ki, mert én is itt lakom és ez van a legközelebb. Szerintem akkor valamikor bemegyek és megkérdem, hogy hogy megy ez. :)
2014. márc. 30. 18:55
13/13 anonim válasza:
Felvételizni kell, ahol vagy gitároznod kell, vagy énekelni, ritmust visszatapsolni, és egyéb zenei dolgokat, amivel megnézik, hogy alkalmas vagy-e a zenélésre. Ezt általában pontozzák is. Azt tudnod kell, hogy a gitár szakra állandó túljelentkezés van, és bizony nem mindenkit vesznek fel. Esély, és remény mindig van, a zenetanárok szeretik az idősebb diákokat, mert komolyabban állnak a zenéléshez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!