Jogsihoz gyakorlat tanulása otthon? Valaki aki jártas jogszabályokban?
Figyelt kérdés
Apumnak van oktatói végzettsége, és a cégünkben is meg van jelölve tevékenységnek, és nem tudom hogy oktathat-e otthon, ha az autónak van olyan műszaki vizsgája, meg minden megvan, csak nem autósiskola?2014. ápr. 9. 18:44
1/5 anonim válasza:
Nem kell nektek autósiskolának lenni. De a cégeteket meg kell bíznia egy autósiskolának, aki küldhet hozzátok diákokat, vagy csak téged. Apukádnak van engedélye? Gondolom azt is meg kell újítani, ha jól tudom, évenként.
Kell T tábla az autóra.
2/5 A kérdező kommentje:
T tábla nem lenne gond, meg plusz pedál is van, de már régebben oktatott, tehát ezt nem tudom, valószínűleg már nem érvényes.
2014. ápr. 9. 18:57
3/5 anonim válasza:
Akkor nem oktathat, az oktatóknak évente kell KRESZ-ből vizsgázni. Gondolom van valami engedélyük is.
4/5 A kérdező kommentje:
értem. azért köszönöm
2014. ápr. 9. 20:12
5/5 A kérdező kommentje:
még érvényes a papírja úgyhogy mégis lehet:)
2014. ápr. 15. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!