Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Forgalmi vizsga bukás után...

Forgalmi vizsga bukás után mennyit kell vezetni?

Figyelt kérdés
Ha valaki megbukik a forgalmi vizsgán, utána nyilván nem mehet újra vizsgázni rögtön. Mennyit kell utána kötelezően vezetni a következő vizsgáig?

2014. márc. 23. 12:42
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Asszem 10 óra, de ezt miért nem vagy képest az oktatódtól megkérdezni?
2014. márc. 23. 13:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
De lehet. Semennyit sem kell vezetni. Nincs rá szabály. Mondod az oktatódnak, hogy a következő vizsgaalkalomra rögtön szeretnél menni és beír téged. Te pedig vársz 1-2 hétig.
2014. márc. 23. 13:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi.

Nekem van jogosítványom 6 éve.

Egy ismerősöm megy jövő héten az első vizsgájára, aztán nemrég szóba került, hogy, ha netán nem sikerül, akkor mennyit kell neki még vezetni.

2014. márc. 23. 13:24
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Ne így álljon hozzá!! Máskülönben ha nem valami barom oktatója van, az úgyse fogja engedni a következő vizsgára + órák nélkül, hisz aki megbukik, nem tud még vezetni igazából. Balszerencsés "véletlenek" meg mindig vannak, de az a ritka kivétel.
2014. márc. 23. 14:50
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Ez nem egészen így van szerintem. Az elsőn szőrszálhasogatást érő bukások vannak. 10-ből kb. 3 megy át elsőre. Ott sokat számít a szerencse, bármire ráfoghatják a bukást. Ha érzi és tapasztalja, hogy tud vezetni, akkor szerintem felesleges pénzkidobás +5 óra, ami rengeteg pénz (10-18 ezer) elbohóckodni. Ha viszont még bizonytalan, akkor menjen!
2014. márc. 23. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
47%

Jaj 5. hagyd meg a mesemondást Andersennek. Francokat van szőrszálhasogatás meg ilyen városi legendák. Azok találják ezt ki, akik balf**zok a vezetéshez vagy nem hajlandók elismerni, hogy azok. Az összes ismerősöm szinte, aki jogsit csináld, elsőre ment át, mindenféle kecmec vagy lefizetés nélkül. Vagy tudsz vezetni és ismered a kreszt, vagy nem. Ennyitn múlik. Nekem mondták anno, hogy kicsit gyorsabban vezettem, mint kéne (Pesten forgalmas részen nem 46-48-al szüttyögtem, hanem tempósan 51-53-al kb, tehát ez még bőven szabályos volt), ettől függetlenl mindent jól megcsináltam és önerőből ELSŐRE átmentem.

Vannak nyilván kivételes esetek, de az ilyen hasamra ütök 10-ből 3-as baromságokat hanyagold.

2014. márc. 23. 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Oké. Akkor nem tud vezetni és azért bukott meg. Ilyen kocsis stílusú emberekkel nem állok le vitatkozni :D
2014. márc. 23. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyén függő. Ismerőseim között van olyan akit úgy vizsgáztattak le hogy szinte elindulni sem tudott nem hogy vezetni.. :DDDDD

Én tanítottam meg aztán: volt 1 óra rutinpálya, kb 300km országút és utána kb. 20 óra városi forgalom mire számomra is elfogadható szinten tudott vezetni.

Aki a jelenlegi rendszerben is megbukik annak van mit tanulni.

2014. márc. 24. 09:57
 9/10 jegesmedwe ***** válasza:
100%

Pontosítva az eddigieket:

Sikertelen forgalmi vizsga (bukás) után valóban nem kötelező vezetni semennyit. Én sokáig oktató voltam. Bukás után, mindig megbeszéltem a tanulóval (mi volt az oka stb..és ő dönthetett arról, hogy akar-e vezetni még a következő előtt, és ha igen, mennyit. Én azt szoktam javasolni,(pláne ha egyébként jó képességű, de önbizalom hiányos, vagy figyelmetlen emberről volt szó)hogy egy-két alkalommal még jöjjön ( egy alkalom 2 óra)

Az is tény, hogy a vizsgabiztos mindig megnézi vizsga előtt a vezetési kartont, és ha ott azt látja, hogy bukás után pótóra nélkül jön vizsgázni a tanuló, akkor elvileg nem szólhat, de azért ott van benne a kisördög.

A korrupcióról most és itt nem szeretnék beszélni, mert én azzal sohasem éltem.

2014. márc. 24. 09:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Na az ismerősöm megbukott :D Így kiderült, hogy valóban ő dönti el, nincs kötelező óraszám.
2014. márc. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!