Milyen lovas szakmák vannak?
Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy lovas téren milyen irányba lehet elindulni és hogy hol lehetne ezeket a szakmákat elvégezni? 19 éves lány vagyok, még csak érettségim van és majdnem rajtengedélyvizsga szintű lovas tudásom. Ilyen feltételek mellett keresnék iskolát. minden tanácsnak és segítségnek örülök :)2009. nov. 24. 18:36
3/9 A kérdező kommentje:
az is érdekelne de még nem találtam olyan sulit ahol nem kell előképzettség és még nincs nekem.
2009. nov. 24. 21:28
5/9 A kérdező kommentje:
Az utolsóhoz hol találok elérhetőséget és pontos adatokat?
2009. nov. 25. 14:11
6/9 anonim válasza:
szia, én most vagyok 8.os, és lovastúra vezető szerettem volna lenni (azóta változott az elképzelésem) és úgy volt hogy Győrbe megyek. Nagyonjó iskola, mára technikusit is le lehet tenni, és ingyenes lovas szakkör is van. Veres Péter mezőgazdasági szakközépiskola, keresd meg ;)
7/9 anonim válasza:
tenyésztő oktató. unokatesóm tenyésztő lesz.:D
8/9 anonim válasza:
amugy meg kaposváron tanul és ott nekik választannak lovat és neked kell gondoznod.
9/9 anonim válasza:
Bábolnán a lótenyésztői és belovaglói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!