Ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tegnap jelentkeztem egy okj tanfolyamra, turizmusra. Kitöltöttem a jelentkezést, fizetnem is kellett egy tízest, és aztán beültem a többiek közé órára, és nagyon meglepődtem ( értsd: csalódtam). Egyrészt az alacsony létszámú team tagjai hát.. mondjuk úgy hogy csekélyebb értelmű emberkéknek néznek ki, a tanár tulajdonképpen semmitmondó, lényegtelen dolgokról beszélt, stb stb.... 3 éves a tanfolyam... és még el sem kezdtem de már azt érzem hogy ez nem nekem való. Nem azért mert lenézem az ott tanulókat, én sem vagyok zsenipalánta, de úgy tűnik mintha kicsit túl alacsony lenne a mércéje az egésznek. A kérdésem tehát az lenne, hogy ilyenkor még van lehetőségem azt mondani hogy sajnálom, de mégsem szeretnék ide járni? A jelentkezésem ki van töltve. Úgy érzem rosszul döntöttem, mikor ide jelentkeztem :( 19/L2013. okt. 18. 19:08
1/6 LACI115 válasza:
Én is jártam ebben a cipőben mikor biztonsági őr tanfolyamra jelentkeztem.Én időben(két alkalom után)kiszálltam és vissza adták a kezdő pénzt.
Mellesleg hat évet dolgoztam a turizmusban Mo.-on és nagyon éles harcok mennek az állásokért és a turistákért.
Sajnos Mo.-ra a "csóró"turisták jönnek az egy-két gazdag,jómodúak nak már mindenük meg van szervezve elöre.
Novembertöl áprilisig holt szezon!Sajnos.
Ja és még valami: az OKJ-s tanfolyamokkal csak az jár jól akik szervezik.Nem nagyon fogadják el a munkaadók.
2/6 A kérdező kommentje:
Ez nappali tagozatos, elvileg két évre szól, nem tudom, hogy így hogyan tudok kiszállni.
Igen, a turizmus kemény fa.. de gondoltam megpróbálom, mindig érdekelt ez a téma.
2013. okt. 19. 12:01
3/6 LACI115 válasza:
Kiszállni biztosan kitudsz max. a 10e forintodat elbukod.
4/6 A kérdező kommentje:
Még adok a a sulinak egy esélyt, nem szállok ki egyből, ha már nagy nehezen bejutottam, mert egy meglévő csoporthoz csapódtam most. Szóval várok még, hogy mi sül ki belőle, egyelőre nagyon offos. De mivel tudom indokolni a kilépést? Vagy egyszerűen csak bejelentem, nem szükséges komolyabb ok hozzá?
2013. okt. 19. 12:34
5/6 LACI115 válasza:
Szabad demokratikus országban élünk. Bármelyik iskolábol(kivéve általános),munkahelyről akkor lépsz ki amikor csak akarod.Maximum megindokolhatod, hogy Te nem erre gondoltál, sorry.
6/6 A kérdező kommentje:
Írnom kell majd egy kérelmet, hogy szüntessék meg a tanulói jogviszonyomat.
2013. okt. 25. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!