Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Okj, képzésre jelentkeztem,...

Okj, képzésre jelentkeztem, szeptemberben kezdődik, már be is iratkoztam. Családi pótlék ugye jár, még. De most nekem igényelni kell, vagy jön magától? Mert ugye elvileg csak 18 éves korig járna. Hol kell szólni, vagy mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 15:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nappalira jársz? Akkor még kaphatsz, attól függ, hány éves vagy. Neked kell igényelni. Ehhez kelleni fog egy iskolalátogatási igazolás, ahol feltüntetik, hogy az a papír igénylése családi pótlék miatt történt. Ezt ügyeleti napon, már most kérheted. Nekünk ezt beiratkozáskor elmondták, és rögtön lehetett kérni ilyen papírt. Pontosabbat nem tudok, mert engem már nem érint.
2013. aug. 8. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!