Valaki arra kért engem, hogy tanítsam meg awi hegeszésre. Egyből persze alu t akarna. én javasoltam először az acélok hegesztésével kezdje. Mennyi órabért lehet elkérni?
Figyelt kérdés
ha az oktatás az én mühelyemben az zajlik, az én felszerelésemmel és az én anyagaimmal.?2013. okt. 7. 12:07
1/2 A kérdező kommentje:
amúgy hegesztő vagyok nem oktató. az ürge saját magáért tanulná
2013. okt. 7. 12:14
2/2 anonim válasza:
Az awizás nagyon sok-sok gyakorlatot kíván,és persze fontos az előkészület. Nem elég az hogy hopp..itt most épp tuti a varrat 100 Amperon,hisz nagyon sokféle paraméter szabja meg azt hogy milyen is lesz az a varrat minőség.
Mivel az argon nem olcsó,és a gép sem 20 fillér(főleg ha Ac-t is tud) aztán a járulékos dolgok,kesztyű,auto pajzs,heg-pálca,wolfram, alap anyag,stb stb,én nyugodt szívvel elkérnék óránként 8-10 ezret,és ebből 15-20 perc a tényleges aktív hegesztési idő (..azaz nálad-nála a pisztoly ennyi ideig...), a maradék idő az elméleti oktatás,lenne,hisz az is a része..a tudás megosztása a gyakorlat.
Még lehet hogy keveset is számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!