Én javasoltam a Google-nek, hogy optimalizálják széles képernyőre is a keresőoldalt és ez bekövetkezett. Szerintetek csak véletlen egybeesés?
Elkepzelhetö, hogy csak egybeeses, de lehet hogy a felfigyletek a visszajelzesedre.
Navigäcios szoftvernek en is küldetem be hibät (terkephibät)
következö kiadäsban mär jol szerepelt.
Miért kell egyidőben beküldeni ahhoz egy javaslatot, hogy foglalkozzanak vele? Ha egy idő után elég ember kéri, akkor napirendre kerül a téma.
A Google-nél ez egyébként nem úgy működik, ahogy te azt elképzeled. Egy mérnöknek megingathatatlan érvekkel kell alátámasztani még azt is, hogy rakjanak odébb 1 pixellel valamit.
Minden apróságon sokáig rágódnak, mivel 100%-ig biztosak akarnak lenni abban, hogy ez így jobb lesz. Valószínűleg már rég el volt tervezve, hogy középre rakják a találatokat, amikor te beküldted ezt nekik. Tehát úgy is mondhatjuk, hogy a te véleményed egyáltalán nem számított a Google-nek.
"Nem azért, de nekem mindigis középre igazított volt..."
Talán mert nem wide-os monitorod van, így minden középre igazítottnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!