Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » F O N T O S Az esti tagozatos...

F O N T O S Az esti tagozatos iskolában kell fizetni tandíjat?

Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen iskola. Középiskola vagy felsőoktatás vagy szakképzés? Egyébként bármelyik a 3 variációból, lehet ingyenes és fizetős is. Nincs kőbe vésve hogy csak ingyenes vagy csak fizetős lehet egyik vagy másik)

Középiskola: ha alapítványi gimiben akarsz érettségizni estin, ők bizony szednek pénzt, ha ingyen akarod akkor állami fenntartású esti gimit kell keresned.

szakképzés: ha még nincs okj szakmád akkor estin ingyenes, de ezért valamit minden suli be szokott szedni a tanulóktól..ilyen olyan díj jogcímen, de ez közel sem akkora összeg mintha kimerítetted volna az állami szakmaszerzés lehetőségedet és tényleg piaci alapon kellene tandíjat fizetned. Ha meg van már okj szakmád, akkor bizony fizetős az esti képzés, mese nincs.

Felsőoktatás: ha van még a 12 államilag támogatható félévedből és állami helyre felvételiztél, akkor ingyenes, ha költségtérítésesre jelentkeztél/vettek fel akkor fizetned kell.Ha elfogyott a 12 államilag támogatható féléved akkor is fizetősön tudsz csak tanulni.

2013. szept. 16. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. szept. 18. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeretnéd lerakni az érettségit?

Vagy miért kérdezed?

Esetleg kérdezd meg egy ilyen suliban

Pl.Semper Studio (www.semper.hu)

2013. szept. 18. 10:26
 4/4 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok, a kilencedik osztályom meg van, de utána beteg lettem és 3 évet ki kellett hagynom :( most sem vagyok jól, ezért gondolkodtam az estin...

magántanuló is voltam, azt nem szeretném megint.!

2013. szept. 18. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!