Milyen tagozatos voltál általános iskolában?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 13:34
1/10 anonim válasza:
Testnevelés. :)
Már 11 éve versenyszinten sportolok, amit a sulinak is köszönhetek, mert megszerettették velem a sportot... :)
20/L
2/10 anonim válasza:
1-4-ig alsó tagozatos, 5-8-ig felső tagozatos.
3/10 anonim válasza:
Semmilyen. Gimnáziumban matek tagozatos.
4/10 anonim válasza:
semmilyen .. közép suliban voltam emelt nyelvi előkészítő (angol+ német) plusz programozás, informatika :)
nem volt sok értelme, 5 évfolyamos volt ... annyi h első éven belénk vágták az angolt, programozást sikeresen megutáltuk, még esetleg az infóval is értünk vmit :)
6/10 anonim válasza:
Felsőben matek, angol tagozatos. 5.ben nagyon jó matektanárunk volt, aztán elment szülni... 6.tól olyan matektanárt kaptunk, hogy a tesi tagozatos évfolyamtársaink sokkal többet tanultak, kevesebb óraszámban. Az angol viszont nagyon jó volt. Mégis biológia tagozatos gimibe jöttem :)
8/10 A kérdező kommentje:
Én matektagozatos voltam felsőben.
2010. júl. 12. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!