Egy angol tagozatos alt. Iskolaban milyen oraszamban tanuljak a gyerekek az angolt?
Ez valóban iskolától függ, és a tanártól természetesen, valamint a gyerek tehetségétől és szorgalmától is. Ezektől függően a legkülönbözőbb szintet érhet el.
A kisebbik gyerekem hiába járt angol tagozatra, nem igen haladtak, míg a másik, aki nem is volt tagozatos, 8. osztály végén felsőfokúzott, ami sikerült is neki ( magántanárnál tanult)
Egy barátnőm angol tagozatra járt. Minden nap volt angol órája, és még angol szakkörök is voltak, de azok már nem voltak kötelezőek. 8. osztály végén lerakta a középfokú nyelvvizsgáját.
Petranova
Én angol és sport tagozatos iskolába jártam. (Nem két tannyelvűbe, de nagyon sajnálom, hogy nem oda irattak be)
Igazából előnyöm annyi volt hogy kicsit folyékonyabban beszéltem, mint a többiek, amikor tagozatos gimibe kerültem, más semmi. Tényleg suli függő, nekem is van olyan ismerősöm, aki angol tagozatos suliban 7. után nekihasalt a nyelvvizsgának és össze is jött neki. Érdemes utána nézni, mielőtt beiratja az ember a gyerekét, és lehet hogy kicsit nehezebb mint egy rendes suli, de nagyon megéri akár kéttannyelvű, akár tagozatos ebben biztos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!