Mennyi idő alatt lehet megszerezni a B kategóriás jogosítványt?
vegyük a legideálisabb helyzetet, és minden elsőre sikerül!
mi az az időtartam, amennyi idő alatt le lehet vizsgázni és kézhez kapni ?
Attól, hogy elsőre sikerül minden, nem biztos, hogy hamar meglesz. Sok az olyan tényező, ami nem tőled függ.
Pl. nyáron baromi sokáig tart. Elmentem beiratkozni tanfolyamra, de csak 1,5 hét múlva indult el. Vége lett a tanfolyamnak de csak 1,5 hét múlva mentem kresz vizsgára. Ma felhívtam az oktatómat, azt mondta, hogy hívjam vissza jövő hónap közepén. Ha ilyen oktatóhoz mész, lesheted, hogy mikor lesz meg a 30 óra vezetésed. :D Az emberek többségének meg ennyi nem is elég...
A forgalmi vizsgáról szóló igazolt napokkal később állítják ki, okmányirodába be kell jelentkezni. Mire kiküldik a jogsid 3 hetet is várhatsz pluszban.
Ha minden jól összejön neked, és nem a legnagyobb szezonban akarsz menni csináltatni jogsit, akkor 3 hónap az reális, kevesebbre ne számíts. Ha nincs mázlid, akkor akár több mint a duplája. Ez sajnos nem mindig tőled függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!